En gang i blant tar jeg et kjapt søk på nettet for å se hvordan det står til med enkelte av våre mer perifere grupperinger. For eksempel våre mer eller mindre fordekte nynazister. Hjemmesidene til Vigrid ser ut til å være forsvunnet, og det samme har forlengst sidene til Boot Boys, og få vil vel savne dem. Til gjengjeld har mørkeblå og brune individer av alle sjatteringer tilsynelatende fått et kjært tilholdssted i Aftenpostens Debattsentral, hvor minst tre fjerdedeler av innleggene i forumet Innvandring og integrering er dominert av noen få åpenbare Norge for nordmenn-sympatisører. De siste par ukene har denne bermen vært ekstra aktive, i forbindelse med Maria Amelie-saken.

Alle forsøk fra mer nyanserte bidragsytere på å bringe diskusjonen inn i mer seriøse former blir kontant avfeid som «mørkerøde», «venstreekstremistiske», «raddis», «sosialistiske» etc. og etter beste evne forsøkt latterliggjort med billige poeng. Vanlig dannelse og normal omgangstone er helt ukjent i dette retarderte miljøet. I tillegg roper de høyt om hvordan «kriminelle» som Maria Amelie bør straffes og forvises på livstid. Folk flest med et minimum av empati og rettsfølelse vil neppe betrakte henne som en vanlig kriminell. Folk flest ville nemlig gjort akkurat som henne om de hadde kommet som flyktningebarn til et fremmed land. Bortsett fra at mange ikke er ressurssterke nok til å lære språket, skrive bøker og ta mastergrader, da – og spesielt ikke disse menneskene, som neppe duger til stort annet enn å spre sin ondsinnede filosofi i alle tilgjengelige media. 

En annen asylsøker som er omtalt i pressen i disse dager, Ali Arif Sarhan, har bodd i Norge i åtte år, og i motsetning til Amelie har han hverken oppgitt falsk navn eller adresse eller jobbet svart. Tvert om har han betalt skatt i årevis, og han fikk ikke engang beskjed om at han var blitt nektet oppholdstillatelse allerede i 2006, før politiet for et par månder siden troppet opp på jobben hans og hentet ham. Følgelig er han ingen kriminell, men for den blåbrune klikken er det ett fett – ut med ham også. Så det er ikke «likhet for loven» disse menneskene er opptatt av, men å kaste ut alle ikke-etniske nordmenn.

I skrivende stund sitter Maria Amelie på flyet til Russland, og vi får håpe hun snart kommer tilbake. Hyggelige, ressurssterke mennesker er et gode for landet, i motsetning til alle disse ekle drittsekkene og deres fascistoide agenda.